4G-зв’язок для українських шкіл забезпечать три оператори

Представники компаній «Датагруп», «Укртелеком» і «Інтертелеком» підписали меморандум про співпрацю з проектом «Відкритий світ», повідомили в прес-службі «Датагруп».

Як передає proIT, відповідно до меморандуму, завдання цих компаній полягає в будівництві сучасної інфраструктурної мережі для шкіл-учасниць проекту. Всього у першому етапі проекту візьмуть участь 2000 шкіл України.

Наразі «Датагруп» опрацьовує технічне завдання проекту. При підключенні шкіл до Інтернету можуть бути використані виділені лінії та супутникові технології залежно від географічних особливостей місцевості.

Фахівці оператора зроблять підводку до школи, розведення усередині приміщення і підключать комп’ютери. Обмеження щодо користування послугою встановлюватися не будуть. Усі школи будуть підключені до системи моніторингу «Датагруп», в разі будь-яких пошкоджень технічні служби компанії зможуть оперативно їх усунути.

Нагадаємо, що однією з основних цілей проекту на сьогоднішні є створення освітньої інфраструктури на основі сучасних технологій. Запуск проекту в 2000 українських шкіл призначений на 1 вересня 2012 року.


Читати також:

  1. Рейтинг найкращих бізнес-шкіл світу
  2. Для українських підприємств IT-галузі пропонують ввести спеціальний податковий режим
  3. У Ялті побудують готель Hilton за $ 160 млн
  4. У Німеччині розробляють гнучкий ноутбук
  5. Українцям ближче відносини з ЄС, а не з Росією, – опитування

Джерело : Finance.bigmir.net   |   Тема : News