Асоціація консалтингових фірм стала членом Федерації роботодавців України

22 листопада 2012 року на Засіданні Президії Ради Федерації роботодавців України було прийнято рішення про включення Асоціації консалтингових фірм до складу повноправних членів Федерації.

Федерація роботодавців України (ФРУ) є всеукраїнською організацією, яка представляє інтереси роботодавців в економічних та соціально-трудових відносинах з владою та профспілками на національному рівні.

Сьогодні до складу ФРУ входить 70 галузевих і територіальних об’єднань, що презентують найпотужніші сектори економіки України. Зокрема, машинобудування, металургія, агропромисловий комплекс, хімічне виробництво, ПЕК, будівництво, легка та харчова промисловість, сфера послуг, у тому числі консалтингових.

Федерація роботодавців України співпрацює з владою, проводить активну регіональну політику, сприяє зміцненню відносин між представниками ділової еліти, розвиває соціальне партнерство та забезпечує інтеграцію українського бізнесу у світову економіку.

Членство у ФРУ набувається за умови дотримання низки суворих вимог. Претендуючи на членство у Федерації роботодавців України, компанія повинна мати розгалужену структуру представництв, які розповсюджуються більш ніж на половину адміністративно-територіальних одиниць України або ж володіти значною часткою в обсязі реалізації конкретного сектору ринку.

«Вступ до Федерації роботодавців України – надзвичайно важливий крок для подальшого розвитку Асоціації консалтингових фірм. Як представники ринку консалтингових послуг ми маємо намір спільно з Федерацією об’єднувати зусилля для удосконалення вітчизняного бізнес-середовища, покращання умов роботи представників ринку консультаційних послуг, а також збереження рівноваги інтересів бізнесу, влади та суспільства», − говорить президент Асоціації консалтингових фірм Олександр Бойко.


Читати також:

  1. Новий партнер Асоціації консалтингових фірм – Київський університет права НАН України
  2. Асоціація консалтингових фірм щиро вітає Вас з Великоднем!
  3. З’їзд аудиторів України обрав новий склад Аудиторської палати
  4. У рейтингу світової торгівлі Україна стала 86
  5. Україна стала 71 в рейтингу процвітаючих країн світу

Тема : News